آزمایشگاه
روشهای اندازهگیری خصوصیات فیزیکی مواد خوراکی و جیره
- توضیحات
- بازدید: 0
خصوصیات فیزیکی مواد خوراکی مورد استفاده در نشخوارکنندگان به ندرت اندازهگیری میشود، خصوصاً خصوصیاتی که بیان کننده ارزش تغذیهای است و میتواند در تنظیم جیره مورد استفاده قرار گیرد. مشخص شده است که برخی از این خصوصیتها میتواند بخشی از اثرات متقابل بین میکروفلور شکمبه و تجریه پذیری و در نتیجه نرخ بازچرخ مواد خوراکی و احتمالاً مقدار مصرف مواد خوراکی را توجیح نماید.
برای ادامه دانلود کنید (PDF, 368KB).